På kontoret

"Ut i det blå" 2015

Godt arbeidsmiljø gir effektive medarbeidere. Et av årets høydepunkter er sommertur/avslutning. Opplevelsene fra disse dagene blir dratt frem i lunsjen gjennom hele året og vi morer oss stort over det vi har opplevd.

Det er alltid spennende å se hva dagen bringer da vi møter opp på morgenen. Det er kun Ingveig vet hvor turen går. I år reiste vi først til Myhre Smie, der vi fikk omvisning og mulighet til å prøve våre ferdigheter som smed. Resultatet henger som fin kunst i ekspedisjonen vår.

Videre gikk turen til Tyrili Klatrepark på Lillehammer. Her fikk vi testet ut både styrke, smidighet og høydeskrekk. Mange sprengte sine grenser og kom til nye høyder med ivrige heiarop fra gode kollegaer. Andre spratt opp veggen som om de aldri hadde gjort noe annet. Dette var virkelig morsomt. Til sist avsluttet vi dagen med god mat på Braskerud.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Ut i det blå 2014

Fredag den 13. juni var det på tide med sommerens største begivenhet. Vi skulle på tur ut i det blå, og som vanlig var det ingen andre enn Ingveig som visste hva vi skulle ut på.

Vi fikk en tekstmelding dagen før, om at det vi trengte var sporty antrekk, hodelykt og hjelm.. En melding som vi synes var ganske så kryptisk. Skulle vi klatre kanskje? Men hva skulle vi med hodelykta!?

Det viste seg at vi skulle på dresintur på Valdresbanen, og i et så nydelig sommervær var dette en stor fornøyelse. Vi var faktisk de eneste som kjørte denne ruta i sommer siden den ikke skulle være åpen i denne retningen i år. Vi startet på Etna stasjon, og endte på Bjørgo stasjon. En strekning på ca 25 km.

Grunnen til at vi trengte hodelykt var at vi skulle gjennom Høgbergettunnellen på 784 meter, og der var det både mørkt, og tidvis regnJ

Alt i alt en strålende tur, som vi anbefaler!

Se http://valdresbanen.no/tremeny/dresinutleie/ for muligheter for leie av dresinJ

 
 
 
 
 
 
 
 Stafettbirken 2014

Vi kommer aldri helt i gang med det nye året, før vi har fått gjort unna stafettbirken her på kontoret.

I år ble det ikke noe uttaksrenn, pga av dårlig vær.. Vi er da godværsløpere!

14. mars, skulle våre hardeste menn ut i til dyst igjen, for å forsvare tittelen som landets raskeste regnskapsførerkontor i stafettbirken.

Det ble samme kara på samme etapper som i 2013.

Vi som ikke gikk er imponert over at på tross av at alle er blitt et år eldre, har de bedret tida med neeeesten 10 minutt! Og det er selv om den yngste i flokken gikk saktere enn året før. Rutine og teknikk er nok tingen:)

Det ble en 22. plass i klassen, og vi er fortsatt Norges raskeste regnskapskontor på stafetten.

 
 Ut i det blå 2013

En vakker dag i juni var det på tide å legge årsoppgjøret bak oss igjen, og reise på tur. Som vanlig ble det ikke røpet hvor vi skulle før på selve dagen, men etter en liten sightseeingrunde i bil, befant vi oss på Beitostølen.

Etter et lite instruksjonskurs i hvordan vi benyttet oss av utstyret vi hadde fått på oss, befant vi oss noen meter over bakken i Beitostølen Aktiv's klatrepark.

Noen mente at høyden kom til å bli den største utfordringen, men det viste seg kjapt at vi ikke tenkte over i det hele tatt. En morsom dag, med uvante øvelser for så jordnære folk som oss J

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Stafettbirken 2013:

I år som i fjor ville vi delta på stafettbirken.

Nytt av året var at vi gjennomførte et utaksrenn for å avgjøre hvem som skulle få være med på laget! Dette ble gjort en strålende solskinnsdag på Vest-Torpa, og løypa var Ullsjørunden.

Vi var lenge i tvil om vi skulle stille med mikslag eller rent herrelag, men etter uttaksrennet ble det klart at det måtte bli herrelag. Ingveig slo nemlig nok en gang Monica med skiferdighetene, men det skal nevnes at Monica var den eneste som spiste sjokolade og skrev seg inn i bok på runden sin. Seieren av uttaksrennet gikk suverent til Ola, selv om det er mulig vi burde disket han ved start da han var 20 minutter forsinket til sin egen start.

Målet for årets renn var å komme under 4 timer, og dette fikk vi til!

Totalt havnet vi på en 29. plass av 133 deltakende herrelag.

 Stafettbirken 2012

16. Mars var datoen for årets birkebeinerstaffet. I år stilte vi kun med 1 lag, og målet var å klare rennet på ca 4,5 time og å slå laget fra Byggmakker Dokka.

Dette klarte vi og kom i mål etter 4 timer 17 minutter og 7 sekund.

Vi kom på 38.plass av totalt 90 mix lag - noe vi er godt fornøyde med

Etappe

Skramstad

Kvarstad

Sjusjøen Mål
1.Harald Åsødergård

00:51:57
2. Ole Goplen

02:22:103. Ola Espelien

03:15:52


4. Monica Rundhaug


04:17:07
Inger 40 år og Birkebeiner:

Da Inger fylt 40 år i 2011, fikk hun i gave fra oss på kontoret et startnummer i årets Birkebeinerrenn. Dette er ei sporty dame som gjennomfører med stil, og på Sjusjøen hvor heiagjengen fra kontoret stod og ventet hadde hun fin driv.

 
 
 
 Paintball

17.Juni 2011 var det tid for vår årlige tur ut i det blå.

I år som i fjor var det stor spenning rundt hva vi skulle ut på denne gang siden dette ikke avsløres før på selve dagen.

Da vi passerte Mjøsbrua kom forslaget om at vi skulle på paintball, og dette viste seg å stemme.

På Valhall Gokart og Paintballsenter gikk vi gjennom sikkerhetsreglene, og det var nok med skrekkblandet fryd vi tok på oss utstyret og entret banen.

Vi begynte med en prøverunde for å se hvordan dette foregikk, og etter noen bekymringer for å bli truffet på ørene og litt startvansker med å få ut kuler så gikk dette greit.

Lagene var inndelt etter kjønn, og gutta tok tidlig ledelsen.

Etter 4 runder var stillingen 4-0 til gutta.

Etter det fjerde tapet begynte også damene å skjønne hvordan dette skulle gjøres, og tok inn igjen den store ledelsen.Stillingen til slutt endte 5-4 til gutta, og jentene måtte nok se seg slått(evt. skutt) av gutta i denne omgang.